Dęblin, lubelskie, Polska Dodano: 2024-04-13 | ID oferty: 2143720
Numer oferty: StPr/24/0214
1) pobieranie z magazynu kuchennego surowców i innych produktów spożywczych zgodnie z asygnatą kuchenną,
2) właściwe, zgodne z obowiązującymi przepisami gospodarowanie produktami pobranymi do produkcji,
3) właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej przyrządzanych potraw,
4) podział na porcje, zgodny z obowiązującymi należnościami pod względem ilościowym i jakościowym,
5) przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym jadłospisem i recepturami,
6) wydawanie posiłków,
7) rozliczanie wydanych racji i dokonywanie zwrotów do magazynu,
8) codzienne przygotowywanie próbek żywnościowych i właściwe ich przechowywanie,
9) znajomość instrukcji obsługi urządzeń kuchennych prawidłowa ich eksploatacja,
10) systematyczne prowadzenie dokumentacji HACCP,
11) dbałość o należyty stan sanitarno-higieniczny sprzętu i pomieszczeń.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Dywizjonu 303 35, 08-521 Dęblin, powiat: rycki, woj: lubelskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: 1) list motywacyjny,2) życiorys (CV),3) kwestionariusz osobowy,4) kopie dokumentów potwierdzających okresy zatrudnienia (świadectwa pracy, zaświadczenia),5) kopie dokumentów poświadczających wykształcenie,6) kopie innych dokumentów, potwierdzających posiadane kwalifikacje i umiejętności przydatne na stanowisku, na które przeprowadzana jest rekrutacja.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Jeżeli jesteś zainteresowana(y) ofertą pracy skontaktuj się z nami na poniższe dane. Przesyłając do nas swoje CV prosimy zawrzeć klauzule o zgodzie na przetwarzanie danych w celu rekrutacji.
Centralna Baza Ofert Pracy